AnywhereTV: Voit tallentaa kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat!

Any where tv  » Uncategorized »  AnywhereTV: Voit tallentaa kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat!
0 Comments

AnywhereTV on uusi televisio-ohjelmien tallennuspalvelu, jonka avulla voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi milloin tahansa. Palvelusta löytyy yli kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat ja se on helppo käyttää. Voit esimerkiksi nopeasti selata kanavia ja ohjelmia ja valita ohjelman, jonka haluat katsoa. Myös tallennusten tekeminen on helpompaa kuin koskaan – valitset vain ohjelman, josta haluat tehdä tallennuksen, ja AnywhereTV hoitaa loppuun!

AnywhereTV tarjoaa myös mahdollisuuden liputukseen eli jos et pääse pysyäkseen perillä nykyisestä ohjelmasta, voit tallentaa sen ja palata siihen myöhemmin. Joten AnywhereTV:n avulla sinun ei enää tarvitse stressata siitä, ettet ehdi katsoa suosikkiohjelmaasi – voit tehdä tallennuksia ja tarkistaa ne myöhemmin!

AnywhereTV tuo todellista helppoutta elämiseen – riippumatta siitä, onko elämäsi erittäin kiireistä tai haluat vaan rauhoittua ja rentoutua edessäsi olevan televisio-ohjelman parissa. Tarkista siis AnywhereTV – voit tallentaa kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat!

AnywhereTV on uusi ja innovatiivinen palvelu, jonka ansiosta voit painaa pysäyttää-nappia elämässä ja tallentaa kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat. Palvelu tukee useita eri laitteita, mukaan lukien älytelevisiot ja puhelimet. AnywhereTV on helppo käyttää: voit selata, tallentaa ja toistaa suosikkiohjelmiasi milloin ja missä vain. Nyt voit nauttia mielenkiintoisiam ja hauskoista ohjelmista silloin kun sinulle parhaiten sopii!

AnywhereTV tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, joita voit tallentaa. Ne sisältävät tv-sarjoja, uutisia, musiikkivideoita ja urheilutapahtumia. Voit esimerkiksi tallentaa urheilutapahtuma ja nauttia siitä milloin haluat – ilman ansoja kiireiseen arkirytmiisi! AnywhereTV myös tarjoaa lyhyempiä jaksoja, jotka on rakennettu asiantuntijatyöryhmien ja laajan asiakaskyselyn pohjalta. Niihin voit tutustua alusta alkaen, vaikkapa tylsillä junamatkoilla tai lentokoneessa odottaessa.

Kotisohvilta on nyt mahdollista seurata kaikkia yleisiä ja suoratoistopalvelun tarjoamia kanavia ilman kaapelia tai satelliittiantennia AnywhereTV-tuotteilla. Nopeasti kasvava AnywhereTV on helppo laite, jonka avulla voit tallentaa lähetyksiä ja seurata ohjelmia missä tahansa. Tuote kattaa laajan joukon TV-kanavia, mukaan lukien Yle, MTV3 ja muut vastaavat; se toimii myös yhdessä useimpien matkapuhelivahvistimien kanssa.

AnywhereTV on kehitetty helpottamaan elämääsi uusilla ominaisuuksilla, kuten esiasetettujen tallennusten asettaminen kanavien tarkastelemiseen etukäteen. Tämän ansiosta ohjelmien katsominen ja tallennus voidaan tehdä helposti talousarviossa sopivaksi. Lisäksi voit hallita kanavia kaukosäätimeltäsi.

Avulla voit tallentaa kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat ja katsoa niitä milloin tahansa. Voit hastata ja hakea tiettyjä lähetyksiä ja asettaa ne nauhoittamaan puolestasi noudattaen valittua aikalista sitoutumatta mihinkään operaattoriin tai ohjelmistoon.

AnywhereTV tarjoaa suomalaisille yhden parhaista tavoista nauttia televisiosta, muusta mediasta ja urheilutapahtumista. Voit katsoa lähetyksiä suurista kanavista tai tallentaa niitä myöhemmin katselua varten. AnywhereTV:n avulla voit katsoa televisio-ohjelmia ja muita videoita tietokoneella, älytelevisiolla tai tabletilla.

Koska AnywhereTV on saatavilla internetin yli, voit katsella ja tallentaa kaikkia tarjolla olevia kanavia, oli se sitten teräväpiirtokanava tai internetissä suoritettava ohjelma. Ekstra kanavien lisäksi voit myös nauttia point-of-view-videoista ja dokumenttielokuvista, jotka ovat kaikkien saatavissa.

Voit myös tallentaa ohjelmatiedot päivitysten helpottamiseksi ja nauttia lempiohjelmistasi missä ja milloin vain. Kun tallennat ohjelmia, sinun ei tarvitse enää ratkaista kesken katsomisen aloittamisen aiheuttamia ongelmia omalla aikataulullasi. Voit tallettaa niin monta ohjelmaa kuin haluat ja anna Internetin tuoda tarvittavat tiedot kirjanpitoksi.

AnywhereTV tarjoaa älykkään ja innovatiivisen tapahtuman seurantaan liittyvien palvelujen lisäksi laajan valikoiman ohjelmistoja, viihdettä ja uutisia kaikilta kanavilta ympäri maailman. Voit nauttia elokuvista, dokumenteista, urheilu-otteluista sekä muusta viihteestä paikassa, jota pidät mukavana.

AnywhereTV on erinomainen tv- palvelu, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla! Voit tallentaa kaikkien tarjolla olevien kanavien ohjelmat sekä nauttia muusta sarjasta, radio-kanavasta ja siis hyödyntää kaikkea mitä tietokoneesi tarjoaa. Se on loistava tapa pitää hauskaa etkä menetä yhtikäs mitä TVL:n tarjoaa!